آیا طراحی وب سایت های انسانی رو به انقراض می باشد؟

آیا

در سال های پیش، سیستم های خودکار آموزشی و هوش مصنوعی وارد عرصه طراحی نیز شده است و تکنولوژی می تواند پیشرفت های شگرفی را در هر زمینه ای باعث شود. محدودیت های فیزیکی برای انجام محاسبات مدت ها است که کنار گذاشته شده است. امروز، ما با یک دو راهی بسیار متفاوتی رو به رو می باشیم: آیا سیستم های خودکار آموزشی واقعا به طور کامل جایگزین هوش انسانی در سال های آتی می شوند؟

چه شغل ها و مهارت هایی به زودی جای هوش مصنوعی را می گیرد؟

در حالی که سیستم های خودکار آموزشی به سرعت در حال رشد و ترقی می باشند، و با وجود ابزارها و تحقیقاتی که در دسترس بوده و برای عملکردهای اصلی به کار بسته می شود، ما ممکن است باز هم به عنوان طراح در نقطه اوج قرار بگیریم. مانند زمانی که ماشین های خودکار جایگزین کارگران انسانی شدند، اما باعث حذف کامل آن ها نشدند.

در سال های آینده چه صنعت ها و حرفه های انسانی از بین می رود؟

آیا طراحی انسانی رو به انقراض می باشد؟

چرا ماشین ها و سیستم های خودکار آموزشی به سرعت در حال ترقی و پیشرفت می باشند؟

شما می توانید اندکی گوگل را در این رابطه سرزنش کنید.

مهندسان گوگل در سال های گذشته از تکنیک های سیستم خودکار آموزشی در جستجو ها و رتبه بندی های شان استفاده می کنند تا بتوانند نتایج شگرفی را در اختیار کاربران خود قرار دهند. آن ها بخشی از الگوریتم های اصلی و عمده خود را دوباره نوشتند و اصلاح نمودند تا از AL و ML نتایج شگفت انگیز را به دست آورند. این نتایج جز مواردی محسوب می شوند که تیم طراحی هیچ گاه نتواست از دیگر تکنولوژی ها، آن ها را به دست آورد.

RANKBRAIN یکی از الگوریتم هایی است که توسط تیم مرورگر گوگل استفاده شده است. این مورد به آسانی قابل درک می باشد و مؤلفه های اصلی زبان بومی را استخراج می کند، چیزی که در گذشته گوگل درباره آن با مشکل رو به رو شده بود.

اما RANKBRAIN یک AL (هوش مصنوعی و یا سیستم خودکار آموزشی) می باشد که گوگل تصمیم گرفت تا آن را در دید عموم مردم، آشکار نماید.

"گوگل .. همیشه به قدرت سیستم های خودکار آموزشی در نتایج جستجو شان اشاره دارند".

مطمئن باشید که موارد بسیار دیگری در این میان وجود دارد که ما از آن بی اطلاع می باشیم. تیم جستجو گوگل همیشه به قدرت سیستم های آموزشی در نتایج جستجوشان اشاره می کنند.

تیم های دیگر نیز در حقیقت از این نتایج تاثیر می گیرند و بدون تعلل به استفاده از آن ها می پردازند. آن ها واقعا تکنولوژیهایی را که در داخل تیم خود استفاده می کنند نیز در معرض دیگر تیم ها گذاشته اند تا افراد دیگر هم بتوانند از این الگوریتم استفاده نمایند و قادر باشند مشکلات خود را حل نمایند.

TENSORFLOW و دیگر تکنولوژی های نرم افزاری مشابه و منابع محاسباتی نامحدود در دسترس، ما را به مرحله ای می رساند که محدودیت های اندکی را احساس می کنیم.

به عنوان مثالی در این زمینه، ربات های هوشمند فیس بوک روش مورد استفاده خود را در این زمینه بهبود داده و توسعه بخشیدند تا ارتباطات بیشتری را برای کاربران خود مهیا سازند.

الگوریتم ها کامل خواهند شد تا اهداف به طور موثری دست یافته شوند و این موضوع به معنای خاتمه یافتن تعجب و شگفتی مردم از چگونگی سریع انجام شدن طراحی ها می باشد.

همه این موارد در زمینه طراحی چه تاثیراتی می گذارد؟

طراحی نیز از این پیشرفت ها و تکنولوژی به دور نمی باشد. ما اخیرا در زمینه طراحی مشاهده کرده ایم که اتوماسیون و سیستم های اتوماتیک و خودکاری وارد شده اند.

"من یک انسان واقعی را به عنوان طراح می خواهم که بتواند در ابتدا و بیشتر از همه، ارزش برند مرا درک نماید".

طراحی لوگو یکی از مواردی است که طراحان می توانستند از ابزارهای رایگانی استفاده کنند، اما کیفیتی که از این ابزارها به دست می آوردند، خیلی مورد نیاز و مورد توجه نبود. برای مثال، زمانی که بحث ساخت لوگو های شخصی خود من می شود، اگر چه می توانم در یک وب سایت به طراحی آن بپردازم، اما من نیاز به یک انسان واقعی به عنوان طراح دارم تا در ابتدا و بیشتر از همه، ارزش برند مرا درک نماید.

من می خواهم با افرادی صحبت کنم که می توانند به طور فیریکی با من در ارتباط باشند و به طور فیزیکی روی طراحی مورد نظر من فعالیت نمایند. این امر به طراحان انسانی اجازه می دهد تا ایده های خود را قبل از پیش رفتن و اصلاح و نهایی کردن لوگو برای یک برند، ارزیابی و امتحان نمایند تا کاربردی بودن آن را بررسی کنند.

اما در این جا گزینه های AL بسیاری مانند TAILORBRANDS وجود دارد.

"ما اعتقاد داشتیم که خلاقیت در حقیقت یک اشتباه محبوب و دوست داشتنی می باشد. برخی چیزها خلاف قانون و مقررات خود عمل می کنند، ولی افراد کافی وجود دارند که از آن استقبال می نمایند. این موضوع زمانی که من به شما یک متن موسیقی را می دهم و شما تصمیم می گیرید تا فاصله بین نت ها را پاک کنید، روی می دهد. اگر هیچ کس کاری که می کنید را دوست نداشته باشد، این موضوع یک اشتباه است و اگر افراد زیادی از آن استقبال نمودند، شما توانستید نت موسیقی مورد علاقه طرفداران خود را بسازید."

YALI SAAR، سرپرست و رئیس TAILORBRANDS

این گزینه های AL  یک روش و الگوی مشابه دارند: آن ها سوالات اندکی را درباره برندتان می پرسند، از شما سوال می کنند که چه سبک لوگویی را می خواهید و به شما فونت هایی را ارائه می دهند تا از میان آن ها انتخاب نمایید. سپس لوگو ساخته می شود. خیلی چیز پیچیده ای در این میان وجود ندارد. شاید به طور طبیعی و به دست انسان ها این لوگو ساخته نشود، اما در هر صورت کاربردی می باشد. آیا به نظر می رسد که این روش به صورت اتوماتیک صورت گرفته است؟ از نظر خیلی از افرادی که مخصوصا طراح نمی باشند، این موضوع تشخیص داده نمی شود. آیا می توانید از این روش برای وب سایت های خود نیز استفاده کنید؟ من مطمئنم که شما می توانید.

زیبایی کار کردن با AI

من قصد دارم تا موضوع بحث برانگیزی را به شما ارائه بدارم: اگر یک مشتری برای ساخت طراحی وب سایت بدون لوگو سمت من بیاید، بسیار مطمئن می باشم که می توانم در ظرف چند دقیقه، بهترین مورد را در معرض نمایش آن ها بگذارم. نه تنها این مورد، من می توانم طراحی های و مفاهیم بسیار  متفاوتی را به آن ها ارائه دهم. من هم چنین به این روش می توانم دستمزد بسیار عالی برای طراحی یک لوگوی دریافت نمایم.

آیا این موضوع ارتباطی با حس مسئولیت پذیری دارد؟ آیا اخلاقی می باشد؟ آیا باید این کار را انجام دهیم؟

بحث اصلی در این جا به این ترتیب می باشد: تا زمانی که برای خود شهرتی به دست نیاوردید، می توانید تمام انواع مشتریان را به سمت خود جذب نمایید. افرادی که طراحی را به خوبی درک می کنند و ارزش های یک برند را می دانند، می توانند برای سرمایه گذاری آماده شوند. اما افرادی نیز در این میان می باشند که تنها می خواهند تا کارهای شان انجام شود. شما می توانید آن ها را نپذیرید (اگر توان مالی بالایی داشته و نیاز به دستمزد این افراد ندارید)، یا می توانید به آن ها پکیجی را پیشنهاد کنید که طراحی لوگو نیز در صورتی که تازه وارد باشند، شامل آن می شود. شما پکیج کامل را تحویل آن ها می دهید که مطمئنا ارزان تر از این می باشد که به صورت انسانی ساخته شود و شما را با ضرر و زیان مواجه نمی سازد.

این مباحث در نهایت به کجا ختم می شوند؟

 آیا AL می تواند به طور کامل طراحی بی نقصی را برای یک برند ارائه دهد؟

قبل از این که جواب این سوال را بدهیم، مثال هایی را از لوگوی های زیبا برای شما می آوریم که شما بارها و بارها مشاهده کرده اید.

آیا تا به حال به خط بین E و X دقت کرده اید؟

AMAZON فلشی از A به Z کشیده است که نشان دهنده لبخند لوگو این برند نیز می باشد.

CISCO (SAN FRANCISCO) سیگنال های دیجتالی را در بالای نام برند خود به نمایش گذاشته است.

یک دایره فرضی، نام کامل این برند را در خود جای داده است.

این لوگو ها تنها مثال های اندکی از لوگو های صحیح می باشند. نه تنها این لوگو ها طراحی های زیبایی دارند، بلکه سمبل ارزش ها و اهداف برند خود نیز می باشند.

قبل از این که طراحی درک شود، ساختار و داستان در پس هر برند باید به طور کامل شناخته شود.  در این جا است که AL به میان می آید. این روز ها، AL توسط منطقی کار می کند که خیلی قابل توجه نمی باشد، منظورم این می باشد که طراحی ها و تصمیمات طراحی توسط AL با استفاده از داده های کاملی صورت نمی گیرد. این مورد به نظر می رسد که تنها می تواند مشکلات کامپیوتری و سیستمی را حل کند که سال ها پیش بسیار غیر قابل تحمل محسوب می شد. اما نظرتان درباره هوش کامل و صحیح مصنوعی در این زمینه چه می باشد؟ درک درست ربات ها از چیزی که طراحی می شود، چطور؟ ما از زمانی که ربات های به طور کامل جایگزین طراحان انسانی شوند، فاصله داریم. شاید نسل های بعدی ما شاهد این موارد باشند.

شاید در آینده سیستم ها و ربات های هوشمندی به میان بیایند که ارزش های طراحی برند تان را درک کنند. کسی چه می داند، شاید یک روزی این اتفاق بی افتد، شاید همین فردا. علی رغم پیشرفت هایی در تکنولوژی، ما هنوز در سطحی و شرایطی نمی باشیم که به طور کامل طراحان انسانی را از میان برداریم.

منبع: jumpco

دیدگاه ها (0)

دیدگاه خود را بیان کنید